/ STABILISERINGSFASEN

Hverdagen din har forandret seg. Fra en hverdag da du gjorde alt selv, har du fått folk rundt deg som hjelper med den daglige driften. Det er nettopp i denne fasen det lønner seg å sette ut deler av markedsføringen til byråer som oss. I denne fasen hjelper vi deg å sette aktiviteter og kampanjer i system, gjøre dem forutsigbare og skalerbare.

Stabiliseringsfasen

Vi er mest kjent for resultatene vi skaper for kundene våre gjennom annonsering på Facebook, Instagram, Google, Snapchat, TikTok og Pinterest. I disse kanalene kan vi håndtere strategi, bistå med alt det tekniske og hjelpe deg å få laget annonser som selger.

LES MER

Aldri før har det vært viktigere å få eksisterende kunder til å kjøpe igjen og igjen. Derfor er en økning av kundens livstidsverdi avgjørende for en nettbutikk. Vi skriver nyhetsbrev som selger, setter opp automatiserte e-poster som sørger for får salg når du sover - og ikke minst leser vi av statistikken din. Slik kan vi anbefale hva du bør gjøre mer av, og hva du ev bør slutte med.

LES MER

Teknisk trøbbel dukker opp når du minst trenger det. Med vår vaktmestertjeneste kan du leie inn en ekspert til å hjelpe deg med nettbutikken din, e-post, innhold og lignende til en lav og forutsigbar pris.

LES MER

"Proffe og superhyggelige å jobbe med"

Renate Lunde, Vossabia
FLERE REFERANSER

Trenger du hjelp?

Om du ønsker en prat med oss klikk på knappen under.

TA KONTAKT