/ SKALERINGSFASEN

Nettbutikken din er lønnsom, du har kanskje bygget opp et team og fått rutiner. Nå handler alt om å øke omsetning, avkastning og effektivisere hverdagen. Men du savner kanskje noen rundt deg som kan gi råd om veien videre?

Som gode rådgivere kan vi hjelpe deg å gjøre riktige valg og prioriteringer. Mange i din posisjon trenger inspirasjon og økt kompetanse. Den kan vi bidra med.

Skaleringsfasen

En gang i måneden jobber vi tett med en håndfull nettbutikker. Her går vi dypere inn i temaer og problemstillinger som er typisk for ditt segment. Du får anledning til å snakke med andre som deler dine utfordringer og som kan dele sine erfaringer med deg. Vi engasjerer også eksperter som bidrar med ny innsikt. Helt siden vi startet, har vi fått svært positive tilbakemeldinger på dette forumet.

LES MER

Vi er mest kjent for resultatene vi skaper for kundene våre gjennom annonsering på Facebook, Instagram, Google, Snapchat, TikTok og Pinterest. I disse kanalene kan vi håndtere strategi, bistå med alt det tekniske og hjelpe deg å få laget annonser som selger.

LES MER

Aldri før har det vært viktigere å få eksisterende kunder til å kjøpe igjen og igjen. Derfor er en økning av kundens livstidsverdi avgjørende for en nettbutikk. Vi skriver nyhetsbrev som selger, setter opp automatiserte e-poster som sørger for får salg når du sover - og ikke minst leser vi av statistikken din. Slik kan vi anbefale hva du bør gjøre mer av, og hva du ev bør slutte med.

LES MER

Teknisk trøbbel dukker opp når du minst trenger det. Med vår vaktmestertjeneste kan du leie inn en ekspert til å hjelpe deg med nettbutikken din, e-post, innhold og lignende til en lav og forutsigbar pris.

LES MER

«Vår beste marketing-investering noensinne»

Tove Johannesen, Tufte Wear
FLERE REFERANSER

Trenger du hjelp?

Om du ønsker en prat med oss klikk på knappen under.

TA KONTAKT