/ NETTKURS

Vi tilbyr korte, praktiske kurs som hjelper deg å øke kompetansen din innen markedsføring for nettbutikker. Uansett hvor mye eller lite kunnskap du har innen feltet, vil du kunne dra nytte av og få større innsikt i viktige markedsføringsprinsipper og teknikker. Vi har et bredt spekter av kurs som dekker alt fra grunnleggende markedsføring til avanserte strategier. Vårt mål er å hjelpe deg å mestre markedsføring og å dra nytte av markedsføringsverktøyene som er tilgjengelige for å nå dine forretningsmål.

Våre nettkurs

Min første Google kampanje

Lær deg hvordan du setter opp din første Google kampanje! Delta på nettkurset over 500 norske bedrifter har lært hvordan de annonserer på Google med sin nettbutikk.

LES MER
Sjekk ut våre
gratis nettkurs
Min første Facebook kampanje

Lær deg hvordan du setter opp din første Facebook kampanje! Delta på nettkurset over 500 norske bedrifter har lært hvordan de annonserer på Facebook og Instagram.

LES MER
Suksess med E-post markedsføring

Lær deg hvordan du får mer ut av din e-post markedsføring! Delta på nettkurset hvor vi lærer deg grunleggende e-post markedsføring for nettbutikker ved hjelp av vårt favoritt e-post verktøy, Klaviyo.

LES MER
Google Analytics for nettbutikker

Få tilgang til vår gratis video om Google Analytics for nettbutikker. Vi går gjennom de viktigste tallene du trenger å ha kontroll på og hva du ikke trenger å fokusere på i Google Analytics.

LES MER
Canva for Nettbutikker

Canva gjør det enkelt å designe bilder samt lange innhold som Instagram-innlegg, et Facebook annonser og Videoer. I dette minikurset skal vi gå gjennom hvordan du kan bruke Canva for din nettbutikk.

LES MER