HJEM
/
BLOGG
/
Hvordan verifisere domenet ditt på Facebook Business Manager.

Hvordan verifisere domenet ditt på Facebook Business Manager.

Les mer om

facebook

Som vi skrev om i fjor så har Facebook blitt tvunget til å gjøre en del endringer i måten Facebook Business Manager fungerer på grunn av Apple sin iOS 14 oppdatering. 

Dette var kanskje den viktigste nyheten rundt markedsføring på nett som kom i fjor og den berørte millioner av selskapet verden over. 

En av disse endringene er at du må bekrefte bedriften din gjennom å verifisere at det er du som eier domenet eller nettadressen som du skal sende trafikk til. Vi i Moen&Co har derfor satt sammen en detaljert steg for steg guide til hvordan du verifiserer domenet ditt på Facebook Business Manager.

Domene bekreftelse krever at du legger inn en spesiell kode på nettstedet ditt eller at man logger seg inn på domene innstillingene der du kjøpte domenet og legger en kode inn der. 

Vår erfaring tilsier at å logge seg inn der du kjøpte domenet og gjennomføre endringen der er den metoden med størst suksess rate.

Slik verifiserer du domenet ditt

  1. Logg inn i din Facebook Business Manager
  2. Klikk på innstillinger og Brand Safety og Domains
  3. Du vil da kommer inn på innstillingene hvor du har mulighet til å legge til ditt domene.

4. Klikk på “Add” knappen for å legge til ditt domene.

5. Husk å skriv inn domenet ditt uten å legge til http, https eller wwww. Og klikk “Add”

6. Du får nå 3 muligheter til å verifisere domenet ditt og vise Facebook at det er du som er eieren.

  • Legge en Meta Tagg i <head> på nettsiden din
  • Laste opp en html fil i roten på nettstedet ditt
  • Legg til en TXT record i DNS der du bestilte domenet.

7. Vår erfaring sier at å legge til en TXT record vil være det beste alternativet i de fleste tilfeller, å velg dette og fortsett.

8. Logg inn på din domeneregistrar konto og velg ditt domenet. Klikk DNS-Pekere og klikk avanserte innstillinger.

9. Legg inn en TXT record på siste raden og legg inn koden fra Facebook Business Manager (Merket i rødt på forrigje skjermbilde) inn i data feltet og klikk “Legg til”

10. Når dette er lagt til kan du gå tilbake til Facebook Business Manager og klikke på den grønne “Verify Domain” knappen. Husk at det kan ta opp til 72 timer før domene innstillinger oppdateres over alt, men som regel går dette greit med en gang. 

11. Nå skal domenet ditt være verifisert og du får en grønn Verified tekst og en suksess melding når alt er satt opp riktig.

Gratulerer, da er domenet ditt verifisert. Da har du bare ett steg igjen før du kan begynne å sette opp annonsene dine igjen og det er å prioritere pixel eventene dine. Les mer om hvordan du gjør dette her.

GRATIS ANALYSE

Får du ikke resultatene du ønsker deg?

Vi har laget en undersøkelse du svarer på noen på enkle JA/NEI spørsmål. Som igjen vil gi deg en skreddersydd analyse av nettbutikken din.

FÅ ANALYSEN