HJEM
/
NHP
/
AI-revolusjonen i netthandel. Jobb smartere, ikke hardere: Hvordan netthandlere kan utnytte kraften i kunstig intelligens.
S3:E7
:
AI-revolusjonen i netthandel. Jobb smartere, ikke hardere: Hvordan netthandlere kan utnytte kraften i kunstig intelligens.
<p>I denne hyperaktuelle episoden dykker vi ned i kunstig intelligens (AI) og snakker om hvordan små og store netthandlere kan dra nytte av denne teknologien. Marte og Thomas deler sine refleksjoner og erfaringer etter selv å ha benyttet flere AI-verktøy og å ha fulgt med på den voldsomme utviklingen på dette feltet det siste halvåret.<br /><br />Programlederne presenterer sine favorittverktøy og spesifikke måter å benytte dem på, og tar for seg implementering og praktisk bruk av AI på områder som blant annet kundeservice, innholdsproduksjon, IT-utvikling og design for nettbutikker.<br /><br />Vi er også innom viktigheten av å kvalitetssikre AI-generert innhold og utfordringer knyttet til bruk av AI.<br /><br />Enten du er en stor eller liten aktør, er dette en episode du ikke vil gå glipp av. Vi spår at du ved å omfavne kunstig intelligens og implementere tipsene fra denne episoden vil kunne transformere din netthandelsvirksomhet; delegere bort kjedelige rutineoppgaver og frigjøre tid til kreativt utviklingsarbeid, styrke relasjonen til kundene dine og få raskere og større vekst!<br /><br />Husk å laste ned ressursarket, for en oppsummering av episoden og lenker til alle verktøy som omtales.</p><p>Last ned ressursark: <a href="https://ressurs.netthandelspodden.no/nhp-s3e7" target="new">https://ressurs.netthandelspodden.no/nhp-s3e7</a></p><p><strong>Husk å abonner:</strong></p><p>Apple: <a href="https://apple.co/3C1K9Hv">https://apple.co/3C1K9Hv</a><br />Spotify: <a href="https://spoti.fi/3nnXFkM">https://spoti.fi/3nnXFkM</a></p><p><strong>Bak podcasten:</strong><br />Marte Klouman<br />@<a href="http://instagram.com/netthandelskolen">netthandelskolen</a>- <a href="http://netthandelskolen.no/">http://netthandelskolen.no</a><br />Thomas Moen<br />@<a href="http://instagram.com/thomasmoen">thomasmoen</a> - <a href="http://moenco.no/">http://moenco.no</a></p>
Vis transcription
GRATIS ANALYSE

Får du ikke resultatene du ønsker deg?

Vi har laget en undersøkelse du svarer på noen på enkle JA/NEI spørsmål. Som igjen vil gi deg en skreddersydd analyse av nettbutikken din.

FÅ ANALYSEN