Maylinn til Team Moen!

  • Publisert av

    Thomas Moen

  • 1 min read

For snart 2 år siden fikk jeg en forespørsel på LinkedIn, Maylinn hadde deltatt på en forelesning jeg hadde på Høyskolen i Kristiania og lurte på om jeg tilbydde trainee stillinger.

Nei, det gjorde vi ikke – men det var likevel noe med måten Maylinn skrev på som gjorde at jeg inviterte henne på en kaffe. I løpet av to kaffekopper hadde hun klart å overbevise meg om at jeg trengte en trainee, og hun begynte å jobbe dagen etter.

Allerede på sine første små oppdrag imponerte hun oss, og det føltes som en selvfølge å ta henne med til San Diego og verdens klart mest spennende konferanse innenfor digital markedsføring, The Traffic & Conversion Summit 2019. Klasserommet var definitivt større enn vanlig for Maylinn, men hun sugde til seg kunnskap midt oppe i en travel skoletid.

Hun fullførte utdannelsen sin i sommer, og vi var utrolig glade da hun sa ja til jobben som digital rådgiver og prosjektleder.Så fra august i år har hun jobbet fulltid som det for våre byråkunder.

Maylinn sin hovedkompetanse ligger på strategi, innholdsproduksjon og performance marketing. Hun er inspirerende å jobbe med og leverer alltid samvittighetsfullt det lille ekstra for kundene våre.

Velkommen til teamet Maylinn, vi gleder oss til å jobbe med mer deg!

Thomas

Du kan lese bloggen til Maylinn her, med masse bra markedsføringstips!

Ta vårt lynkurs om hvordan du kan øke salget i nettbutikken din.

Fyll ut skjemaet for å komme i gang..

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.