HJEM
/
BLOGG
/
Maylinn til Team Moen!

Maylinn til Team Moen!

Les mer om

For snart 2 år siden fikk jeg en forespørsel på LinkedIn, Maylinn hadde deltatt på en forelesning jeg hadde på Høyskolen i Kristiania og lurte på om jeg tilbydde trainee stillinger.

Nei, det gjorde vi ikke – men det var likevel noe med måten Maylinn skrev på som gjorde at jeg inviterte henne på en kaffe. I løpet av to kaffekopper hadde hun klart å overbevise meg om at jeg trengte en trainee, og hun begynte å jobbe dagen etter.

Allerede på sine første små oppdrag imponerte hun oss, og det føltes som en selvfølge å ta henne med til San Diego og verdens klart mest spennende konferanse innenfor digital markedsføring, The Traffic & Conversion Summit 2019. Klasserommet var definitivt større enn vanlig for Maylinn, men hun sugde til seg kunnskap midt oppe i en travel skoletid.

Hun fullførte utdannelsen sin i sommer, og vi var utrolig glade da hun sa ja til jobben som digital rådgiver og prosjektleder.Så fra august i år har hun jobbet fulltid som det for våre byråkunder.

Maylinn sin hovedkompetanse ligger på strategi, innholdsproduksjon og performance marketing. Hun er inspirerende å jobbe med og leverer alltid samvittighetsfullt det lille ekstra for kundene våre.

Velkommen til teamet Maylinn, vi gleder oss til å jobbe med mer deg!

Thomas

Du kan lese bloggen til Maylinn her, med masse bra markedsføringstips!

GRATIS ANALYSE

Får du ikke resultatene du ønsker deg?

Vi har laget en undersøkelse du svarer på noen på enkle JA/NEI spørsmål. Som igjen vil gi deg en skreddersydd analyse av nettbutikken din.

FÅ ANALYSEN