HJEM
/
BLOGG
/
Hvordan slå sammen Facebook-sider

Hvordan slå sammen Facebook-sider

Les mer om

facebook

Har du flere Facebook-sider til bedriften din, men vil samle alle følgerne på én side? La oss se nærmere på mulighetene du har for å slå sammen Facebook-sidene dine til én.

I dette innlegget ser vi nærmere på:

  • Hva vil det si å slå sammen to sider?
  • Hva er kriteriene for sammenslåing av Facebook-sider?
  • Før du ber om sammenslåing
  • Hvordan be om sammenslåing?

Hva vil det si å slå sammen to sider?

Når du slår sammen to Facebook-sider velger du å flytte den ene siden inn til den andre. Si du har to sider, X og Y. Om du ønsker å slå dem sammen, må du velge hvilken av dem som skal beholdes. Velger du å slå sammen side Y med X (altså at du beholder side X), flytter du innsjekkinger og personer som liker side Y over til X. Resten av siden Y vil bli slettet. Du får altså ikke flyttet over innlegg, bilder, anmeldelser, vurderinger eller brukernavn. Side X, som du valgte å beholde, vil forbli den samme, sett bort i fra de ekstra innsjekkingene og følgerne fra side Y.

Før du ber om sammenslåing

Da side Y vil bli slettet fra Facebook, ved sammenslåing, mister du også en del innhold. Skulle du ønske å ta vare på dette kan du laste ned en kopi av siden før sammenslåing.

Slik laster du ned kopi av siden:

1. Klikk på Innstillinger øverst på siden. 2. Velg Generelt, og klikk på Last ned side. 3. Be om kopi for ønsket dataperiode, format og mediekvalitet. 4. Klikk Opprett fil.

Aktive kampanjer for siden du slår sammen

Før du spør om sammenslåing av sidene bør du sjekke at du ikke har noen aktive kampanjer som leder til siden som blir slettet.

Hva er kriteriene for sammenslåing av Facebook-sider?

  • Du må være administrator for begge sidene.
  • Sidene må ha lignende navn og representere den samme tingen.
  • Sidene må ha samme adresse, hvis de har fysiske plasseringer.

Hvordan be om sammenslåing

Føler du at dine to Facebook-sider passer inn under kriteriene for sammenslåing, kan du be om gjennomgang fra Facebook. Du har ikke mulighet til å angre på dette, når du først ber om sammenslåing.

Her er hvordan du går frem:

1. Gå til facebook.com/pages/merge

2. Velg sidene du vil slå sammen, og klikk fortsett

3. Klikk be om sammenslåing

GRATIS ANALYSE

Får du ikke resultatene du ønsker deg?

Vi har laget en undersøkelse du svarer på noen på enkle JA/NEI spørsmål. Som igjen vil gi deg en skreddersydd analyse av nettbutikken din.

FÅ ANALYSEN