HJEM
/
BLOGG
/
Hvordan håndtere kommentarfeltet

Hvordan håndtere kommentarfeltet

Les mer om

facebook

Med tiden har det blitt viktigere og viktigere å skape engasjement på Facebook-innlegg og annonser for at de skal bli spredd best mulig. Kommentarer i og delinger er det som nå gir den største spredning og viser Facebook at innholdet er relevant. Så, hvordan bør du som bedrift håndtere kommentarfeltet? Det skal vi se mer på nå.

Delta i kommentarfeltet

Kommentarfeltet er en viktig ressurs mange bedrifter glemmer å bruke tid på. Det oppfattes som positivt for både Facebook og kunder at du er aktiv her. Ikke bare vil du kunne skape en tettere dialog med kundene dine, men du vil også få et innblikk i hva de tenker og mener. Vis at du har sett tilbakemeldingen og svar på det som kan svares på. Å være aktiv i kommentarfeltet vil ofte gjøre at du oppfattes som en mer troverdig bedrift, samtidig som at du viser at du bryr deg om kundene dine.

Hvordan håndtere negative kommentarer

Uansett hvor hardt du prøver å bli likt av alle, vil det alltid dukke opp noen negative kommentarer. Det er forskjellige meninger på hvordan du bør håndtere disse kommentarene. Jeg mener at det selvfølgelig er noe som må vurderes, men stort sett oppfordrer jeg alle mine kunder til å slette negative kommentarer.

Hvorfor? Særlig når det kommer til annonsering vil negative kommentarer påvirke leveransen på annonsene. Annonsene blir ofte dyrere og konverterer dårligere.

Hvordan slette kommentarer

Den beste måten å håndtere kommentarfeltet på, er å bruke Facebook Page appen. Har får du en enkel og grei oversikt over kommentarer fra både Facebook og Instagram (om du har koblet til Instagram). Du kan også velge “Sider” i Business Manager og få oversikt kommentarer via innboksen der.

Slik sletter du de negative kommentarene:

  • Skjul kommentar
  • Utesteng bruker
  • Slett kommentar.

Gjør du det fra Facebook Page appen, vil det ikke være nødvendig å skjule kommentar først. Jeg anbefaler likevel å gjøre det til en rutine.

For å få frem alternativene på Facebook Page, holder du inne kommentaren og du får opp en meny. Sletter du fra business manager, velger du først skjul kommentar fra de tre prikkene ytterst til høyre for kommentaren. Deretter kommer “utesteng bruker” under kommentaren, og slett kommentar på samme plass som skjul kommentar.

Forskjellen på skjult og slettet kommentar

Skjuler du en kommentar vil kommentaren skjules fra alle følgere utenom kommentarens eier og dens nettverk. Det vil si at personen som skrev kommentaren og hans Facebook-venner vil fortsatt kunne se kommentaren.

Sletter du en kommentar vil den slettes helt, og det er ingen som kan se kommentaren.

Kom i gang med Facebook-annonsering (gratis):
http://thomasmoen.com/minikurs

Ikke glem å abonnere på podcasten via Apple Podcast eller Spotify.

GRATIS ANALYSE

Får du ikke resultatene du ønsker deg?

Vi har laget en undersøkelse du svarer på noen på enkle JA/NEI spørsmål. Som igjen vil gi deg en skreddersydd analyse av nettbutikken din.

FÅ ANALYSEN