HJEM
/
BLOGG
/
Hvordan få flere på e-postlisten / nyhetsbrevet ditt

Hvordan få flere på e-postlisten / nyhetsbrevet ditt

Les mer om

Epost

Når man har kommet til et nivå hvor du er trygg på at e-post markedsføring generer inntekt, bør fokuset ditt være å øke antall mennesker som abonnerer på dine e-poster. Vi anbefaler 3 konkrete metoder å øke listene dine på.

  1. Skjema i nettbutikken din
    Vi anbefaler å ha pop-up etter du har besøkt mer enn 2 sider, eller brukt mer enn 2 minutter på nettbutikken så får man en melding opp. I tillegg til i bunnen av nettbutikken din. Viktig at “call to action” handler konkret om hva man får om man melder seg på, samt hva man kan forvente av e-poster fremover.
  2. Konkurranser
    Gjennomfør konkurranser via organisk og betalte sosiale medier hvor man kan vinne en premie om man melder seg på nyhetsbrev. OBS: Send dette til en egen dedikert landingsside og pass på at premien er veldig relevant til dine produkter (ideelt sett vinne produktene dine etc).
  3. Ordreskjema
    Siste taktikk er å sørge for at de som har gjennomført en ordre men ikke står på e-postlisten får tydelig veiledning på hvordan man kan melde seg på - samt hva man oppnår.

Dette er de tiltakene som vi ser størst effekt av per nå.


OBS: Sjekk ut vårt gratis nettkurs om e-post markedsføring

GRATIS ANALYSE

Får du ikke resultatene du ønsker deg?

Vi har laget en undersøkelse du svarer på noen på enkle JA/NEI spørsmål. Som igjen vil gi deg en skreddersydd analyse av nettbutikken din.

FÅ ANALYSEN