HJEM
/
BLOGG
/
Har du vurdert podcast til nettbutikken din?

Har du vurdert podcast til nettbutikken din?

Les mer om

nettbutikk

Apple’s podcast-app har over 2 millioner unike podcaster alene, tenk hvor mange det finnes der ute hvis du inkluderer alle plattformer? 

Jeg får ofte spørsmål fra mine kunder om podcast er noe for de. Og ja, det kan det ofte være. 

Dersom du vurderer å starte en podcast for bedriften din så har jeg et par anbefalinger til deg under planleggingsprosessen.

  1. Skal du selv være host for podcasten, eller er det andre i bedriften som kan passe bedre? Siden podcast er noe du kun lytter til så er det viktig at personen klarer å formidle godt gjennom kun stemmen, og klarer å produsere engasjerende innhold.
  1. Hva skal det gjennomgående for podcasten være? Kanskje du har produkter som trenger en forklaring for hvordan det brukes, kanskje det er en innovativ bransje som er vanskelig å sette seg inn i? Husk at en podcast gjerne er noe du lager mange episoder av, slik at du må kunne fortsette å produsere innhold av samme nivå hele veien.
  1. Invester i mikrofoner som tar opp god nok lyd. For deg som er helt i startfasen så kan jeg anbefale dette settet fra Røde, som gir en klar lyd uten å koste skjorta. Dersom du ønsker å ha en gjest så kan dette settet ta opp lyd simultant.

Sjekk også ut mine podcaster Netthandelspodden og Suksess med annonsering, kanskje du får litt inspirasjon til din? 

Håper dette hjelper deg i riktig retning og del gjerne med oss om du har startet din egen podcast!

GRATIS ANALYSE

Får du ikke resultatene du ønsker deg?

Vi har laget en undersøkelse du svarer på noen på enkle JA/NEI spørsmål. Som igjen vil gi deg en skreddersydd analyse av nettbutikken din.

FÅ ANALYSEN