HJEM
/
BLOGG
/
Få flere kunder ved å bruke en kundemagnet i din Facebook-annonsering

Få flere kunder ved å bruke en kundemagnet i din Facebook-annonsering

Les mer om

facebook

Kundemagnet er en måte å tiltrekke seg nye kunder hele tiden. Det er en målbar salgstrakt som sørger for at de konverterer på best mulig måte.
Kort fortalt så er en kundemagnet en måte å tiltrekke seg nye kunder på. Dette kan du gjøre ved å poste en video, en pdf eller noe annet av verdi i bytte mot en epost adresse. Kundene kommer altså til en side (landingsside) og de velger å “opte-in”, altså melde seg på. Når de har meldt seg på og du har fått deres e-postadresse har du muligheten til å følge dem opp. Da kan du følge opp med for eksempel et met salgsutløsende budskap.
Hvordan fungerer kundemagneten?

La oss si du selger sko på en nettbutikk. Da kan du ha en kundemagnet som “Lær hvordan du trener opp til et maraton”. De opter-in og får noen videoer om hvordan de kan forberede seg. Samtidig får de e-poster og annonser fra deg om gode løpesko til maraton.

En kundemagnet er altså en veldig smart måte å sørge for at du hele tiden har kunder i trakten. Det er også en veldig effektiv måte når du jobber med annonsering. Som oftest koster en kundemagnet mye mindre enn et salg. Dette gjør at du kan få et større volum av interesserte, som igjen er mye bedre for Facebooks algoritmer. Jo mer Facebook vet om publikummet ditt, jo mer får du igjen av hver annonse-krone. Husk å passe på at kundemagneten din faktisk ender opp med å gi salg, først da vil du tjene på det.

Du kan forvente at det koster et sted mellom 2 og 20 kr i forhold til hver e-post adresse. De fleste kundene jeg jobber med ligger på en ca 6-7 kr per påmelding til kundemagnet.

Det å ha sin egen kundemagnet er noe jeg anbefaler absolutt alle bedrifter å ha. Sørg for at den linkes til i bunnen av alle e-postene dine og fra nettsiden din. Kjører annonser og passer på at den hele tiden er lønnsom.

Lykke til!

GRATIS ANALYSE

Får du ikke resultatene du ønsker deg?

Vi har laget en undersøkelse du svarer på noen på enkle JA/NEI spørsmål. Som igjen vil gi deg en skreddersydd analyse av nettbutikken din.

FÅ ANALYSEN