HJEM
/
BLOGG
/
10 Ressurser for Nettbutikk eiere

10 Ressurser for Nettbutikk eiere

Les mer om

nettbutikk

Vi lager hele tiden gratis innhold til små og mellomstore nettbutikk eiere og har samlet 10 ressurser som kanskje er litt gjemt bort på siden vår.

Det er ingen hemmelighet at det kreves tid og dedikasjon for å lykkes i den konkurransedyktige verden av e-handel, og derfor har vi satt sammen en liste med nyttige verktøy og guider som vil hjelpe deg med å navigere i dette digitale landskapet. Fra effektive metoder for å vaske e-postlisten din, til smarte tips om hvordan du kan jobbe med Canva for å lage attraktive design, og selvfølgelig nøkkeltaktikker for å mestre CRO og Google Analytics – disse ressursene er skreddersydd for å hjelpe deg med å nå dine forretningsmål og ta din nettbutikk til nye høyder. Så len deg tilbake, og dykk inn i disse verdifulle ressursene!

Vi håper denne listen hjelper deg med å nå dine mål for nettbutikken din eller dytter deg i riktig retning i noe du står fast på.

Lykke til!

GRATIS ANALYSE

Får du ikke resultatene du ønsker deg?

Vi har laget en undersøkelse du svarer på noen på enkle JA/NEI spørsmål. Som igjen vil gi deg en skreddersydd analyse av nettbutikken din.

FÅ ANALYSEN