Vi hjelper deg å skalere dine kampanjer på Facebook

Vi introduserer nå FB+, et nytt konsept fra oss i MOEN&Co. FB+ er for små bedrifter som ønsker å skalere Facebook-kampanjene sine med vår eksperthjelp til en overkommelig pris.

FÅ HJELP I DAG!

PROBLEMET

Bedriften din går bra! Du vokser, men har enda ikke helt knekt koden for Facebook annonsering. 

Du har det travelt og skulle gjerne outsourcet markedsføringen din. Problemet er bare at det er så veldig dyrt å bruke et byrå.

LØSNINGEN

Løsningen er enkel - bli med i FB+. 

Målet vårt er å hjelpe deg med annonseringen din. Vi hjelper deg å skape lønnsomme annonser, du kan skalere bedriften din, og ikke koster det altfor mye heller.

Slik får du mest mulig ut av Facebookannonseringen din, og kan heller bruke tiden på å bygge bedriften din. 

Hva er FB+?

FB+ er en tjeneste hvor MOEN&Co håndterer alt det tekniske rundt Facebook-annonseringen for deg. Slik at du kan fokusere på bedriften din.

Med over 10 års erfaring har teamet vårt erfaringen du trenger for å sørge for at du får maksimal effekt ut av hver eneste annonsekrone.

 

HVORDAN FUNGERER DET?

For å få de beste resultatene starter vi med å ta et dypdykk i dine sosiale medier samt statistikk og data tilgjengelig slik som tidligere annonsering og Google Analytics.

Basert på analysen utvikler vi en strategi designet for at du raskest mulig skal få annonser som gir deg maksimal avkastning og med mulighet til å skalere.

Vi implementerer strategien for deg i din annonsekonto, og setter alt opp for deg. Alt du trenger å gjøre er å gi oss innholdet vi trenger. Med på veien får du gode tips om hva slags innhold du bør lage for best mulig effekt.

Deretter er vi inne flere ganger daglig og passer på at alt leverer optimalt. Vi vil kontinuerlig teste målgruppe og budskap for å sikre at vi alltid får mest ut av hver krone.

I tillegg til at vi sender ut en ukentlig rapport til deg har vi også (om du ønsker) en ukentlig samtale hvor vi får gjennom resultatene dine, samt legger en strategi sammen med deg for tiden fremover.

 

KLIKK HER FOR Å BESTILLE

Hva er investeringen?

FB+ koster 10 000 i måneden eks. mva.
I tillegg kommer kostnaden for selve annonseringen.

Alt det tekniske

Vi håndterer alt det tekniske for deg. Vi setter opp alt og sørger for at måling, integrasjoner og systemer prater sammen.

Alt det strategiske

Med over 10 års erfaring er du i trygge hender når vi sammen med deg utvikler en strategi som er skreddersydd deg, din bedrift og ditt marked.

Ukentlig rapport og oppfølging

Hver eneste uke vil du få en rapport på hvordan annonsene leverer, samt muligheten for nettmøte.

Ofte stilte spørsmål

Ideelt sett bør du ha drevet selskapet ditt i 6-12 måneder og være lønnsom. Dette er ikke ment for nye selskaper som har ukjente markeder og produkter. 

Nei, du trenger ikke noen tidligere erfaring fra annonsering for å få hjelp av oss.

Absolutt! Det har et hovedfokus på produktsalg, men egner seg også for tjenester. 

Du sender oss tekst, bilde og video på annonsene - vi setter disse opp til deg på riktig måte i kampanjene dine.

Selv om det ikke kreves noen kompetanse for å være med, ser vi at de om får best suksess har dette til felles:

- Resultat drevet 
- Analytisk
- Lidenskap i egen bedrift
- Målrettet 
- Kunde fokusert

Det er ingen bindingstid. Du betaler for 30 dager av gangen, og kan når som helst avslutte. 

All dialog og oppfølging vil foregå på engelsk. Du trenger ikke være flink til å hverken skrive eller prate engelsk, men du må kunne kommunisere på engelsk.

Hør hva Trond sier

Trond er gründeren av Kaizer, og er kunde av MOEN&Co.

 

FÅ HJELP I DAG

Klikk på knappen under for å bli med på FB+.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.