Jobber du med Facebook-annonsering, men skulle gjerne hatt noen å sparre med?

Savner du å kunne spørre noen for å være sikker på at du gjør ting rett?

Står du fast innimellom og trenger hjelp for å komme videre?

Send forespørsel

Om du er interessert i å få hjelp av oss fyller du ut skjeamet under, vi vil ta kontakt så snart vi kan.

✓ Vi hjelper når det trengs

✓ Videomøte hver 14. dag

✓ Svarer på spørsmål løpende

Noen store merkevarer vi har jobbet med gjennom årene.

Med over 20 år i bransjen har vi hatt gleden av å jobbe med mange store og små selskaper. Dette er en samling av store merkevarer vi har jobbet med gjennom årene.

agency-logo2
agency-logo1
agency-logo3
agency-logo4
agency-logo5
agency-logo6

Nå jobber vi for små bedrifter som utfordrer de store.

Vi heier på gründere som bygger noe, som skaper arbeidsplasser og via smart vekst kan utfordre etablerte industrier.

partner-img1
partner-img2
partner-img3
partner-img4
partner-img5
partner-img6

Hvorfor jeg tror du trenger en coach

Nå har vi solgt kurs til flere tusen som trenger hjelp til å lære det mest grunnleggende innen Facebook-annonsering. I tillegg har vi mange kunder som vi gjør annonsering for på Facebook, Google, Pinterest, Youtube og Snapchat.

Allikevel ser jeg gjennom utalllige henvendelser at mange kan veldig mye, men trenger bare LITT hjelp. "Kan du ikke bare hjelpe meg med EN liten ting" hører jeg stadig.

Å ha sin egen markedsføringscoach er svaret på akkurat dette. Nå kan du få litt hjelp innimellom. Du slipper å stå fast og kan fortsette med å få nettbutikken til å bli litt større eller selge litt flere onlinekurs.

ug6jVvjpQcKZlyeY06qp_file

Kikke Over Skuldra (KOS)

Du tildeles en fast coach som jobber tett sammen med deg. Vi har plukket ut og kvalitetssikret coachen.

Gjennom 20 år har Thomas jobbet med mange markedsførere og rådgivere. Nettopp derfor har han lært hva som kreves for å kunne gi gode råd til andre. Vi har plukket ut flere norske coacher som står parat til å hjelpe deg. Coachprogrammet følger en fast mal, som alle coacher og kunder følger. Du har videomøte med din coach hver 14. dag og nettmøtet varer en time hver gang. I tillegg kan du stille spørsmål underveis som coachen enten svarer på løpende eller samler opp og svarer på under videmøtet, Coachprogrammet følger strukturen under.

feature

#1 - TILGANGER

Før oppstart er det viktig at du deler tilganger med oss slik at coachen får sett gjennom siden din og annonsekontoen før første videomøte.

feature

#2 - OPPSTART

Første samtale er en oppstartssamtale. Vi gjør oss kjent med deg og hva du selger. Vi diskuterer elementære ting så som målgrupper, hvilket innhold du har og hvilke mål du ønsker å nå.

feature

#3 - REVIEW

I løpet av andre samtale ser vi gjennom annonsekontoen sammen med sikte på å se etter struktur. Det vi ser etter er hvilke kampanjer, annonsesett og annonser du har. Alt dette ser vi i sammenheng med din salgstrakt samt at vi ser på resultatene dine.

feature

#4 - FAST AGENDA

Fra og med tredje samtale er vi i gang med din faste agenda. Den er <strong>a</strong>) Hva har skjedd siden sist, <strong>b</strong>) gjennomgang av ads som er live og hvilke resultater du har og <strong>c</strong>) Tips til neste gang.

Ofte stilte spørsmål

Om du lurer på noe kan du alltid prate med oss via chatten til høyre eller sende epost til support@moenco.no. Under finner du noen av spørsmålene vi ofte får.

Ideelt sett bør du ha drevet selskapet ditt i 6-12 måneder og være lønnsom. Dette er ikke ment for nye selskaper som har ukjente markeder og produkter. 

Ja, du må ha annonsert fra før av for at vi skal kunne hjelpe deg. Endel av prosessen vår er å analysere hva som har fungert bra tidligere, for å så legge en ny strategi med fokus på vekst for deg.

Absolutt! Det har et hovedfokus på nettbutikker som selger fysiske produkter og informasjonsprodukter, men egner seg også for tjenester.

Du bør jo ha gjort annonsering på digitale medier for at dette skal ha best effekt. Som coach er målet at du lærer mest mulig og at dine resultater blir best mulig, ergo bruker du også en del tid på dette utenom våre videomøter

Siden de to første gangene er for å komme skikkelig i gang, så har vi gjort det sånn at du binder deg for tre måneder. Etter oppstartsfasen på 3 måneder er det er ingen bindingstid. Du betaler for 30 dager av gangen, og kan når som helst avslutte etter oppstartsperioden. 

All dialog og oppfølging er med en norsk coach.

Kikke Over Skuldra (KOS)

5 000 per måned

Individuell coaching

  • Fast coach
  • Videomøte hver 14. dag
  • Anledning til å spørre underveis
  • Vi blir kjent med bedriften din
  • Vi ser gjennom oppsettet ditt
  • Vi ser på resultatene og sammenligner med andre lignende bedrifter
  • Vi svarer på spørsmål og utfordrer deg
TA KONTAKT

Alle prisene er eks mva og inkluderer ikke annonsekostnader.

Send forespørsel

Om du er interessert i å få hjelp av oss fyller du ut skjeamet under, vi vil ta kontakt så snart vi kan.